Mini implantátumok

Kivehető fogsor mini implantátumokkal

Mini IMTEC Sendax MDI implantátum a teljes kivehető fogsor stabilitásának fokozására

A hagyományos méretű implantátumok határai...

Bővebben...

Ribbond technika

RIBBOND technika (mozgó fogak sínezése) A fogágy betegség sajnos igen elterjedt. Egyik látványos megnyilvánulási formája, amikor az alsó metszőfogak mozogni kezdenek. Ha nem teszünk ellene, a fogak kihullanak. A szájhigiéne megfelelő szintre hozása mellett a fogak merevítése is sokat javít a kilátásokon.

Bővebben...

Bauer implantátumok

A fogászati implantáció nem más, mint egy fém csavar, amit a hiányzó fog vagy fogak helyén az egyébként a fogakat tartó csontállományba fúrnak be, mintegy mesterséges foggyökeret hozva létre.
Erre a mesterséges foggyökérre azután felépíthető a hiányzó fog, vagy híd.

Bővebben...

Vertex ™ ThermoSens

A korona, híd, teljes és részleges mufogsorok anyaga, mely monomermentes, merev!

Megfelelő teljes és részleges
műfogsorhoz
Kötés a ThermoSens és a PMMA
között xáló folyadék segítségével
Alábélelés és kiigazítás is lehetséges két injektálással
Overdenture omplantátumokon –
szinte törhetetlen
Ideális megoldás szűk helyviszonyok esetén Optimális illeszkedés pozícionálókon

“ Különlegesnek kell lennie…”

“„A laborunk már 7 éve dolgozik merev, hőre lágyuló anyagokkal. Emiatt, amikor a Vertex az új, merev, hőre lágyuló ThermoSens-t elkészítette, megtisztelő volt, hogy kipróbálhattuk, mivel a Vertex nagy hírnévvel bír termékei kiváló minősége miatt. Előre tudtuk, hogy különleges kell lennie, és igazunk volt! Optimális fizikai tulajdonságai vannak, nagyon könnyű polírozni, színek széles választékában kapható, és nem zsugorodik!

Egy másik fontos tulajdonsága, hogy erre az anyagra a pára nincs hatással, és így vákuum-csomagolás nélkül tárolható. A ThermoSens-zel teljes protéziseket készíthet térfogatcsökkenés nélkül, megfelelő merevségben, áttetsző keretekkel, ahogyan fém használata során is, de sokkal szebb kivitelben – és még biokompatibilis is.

Ráadásul nagyon könnyű javítani.”

 

Valpast

Valplast - Az Eredeti Rugalmas Részleges Fogsor


Rugalmas fogsorok

Ha már nincs elég pillérfog egy rögzített, beragasztott híd készítéséhez, és az implantáció is kizárt, akkor jönnek szóba a részleges, kivehető fogsorok.

Bővebben...

Foghúzás

A foghúzásra, fogeltávolításra sajnos még a XXI. században is kényszerülünk. A legmodernebb fogmegtartó kezelések alkalmazása mellett is vannak esetek amikor foghúzás a fogorvos egyetlen választása.

Bővebben...